Koljenšić priznao da je učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića!

Izvor: BKTV News, 01.Sep.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koljenšić priznao da je učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića!

Nikšićanin Ratko Koljenšić (42) priznao je da je učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića u Beogradu, pišu “Večernje novosti“.

Kako se navodi, on je priznao da je na zahtev Slobodana Šaranovića učestvovao u zločinu koji se dogodio 29. aprila 2013. godine.

"Večernje novosti" dodaju i da je Koljenšić doneo takvu odluku “iz straha za svoj i živote članova svoje porodice“.

Podsetimo, nedavno je u Nikšiću uhapšena majka Luke i Nikole >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Bojovića Anđelka, a sa njom i njihov brat od strica Matija, zbog sumnje da su pripremali ubistvo Koljenšića.

Ratko Koljenšić je bio u pritvoru sa Slobodanom Šaranovićem od kraja jula 2013. godine zbog sumnje da je organizovao ubistva Nikole Bojovića u Beogradu 29. aprila te godine i Miloša Vidakovića.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.