Kod Preševa automobil naleteo na teretni voz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 10:16

Kod Preševa automobil naleteo na teretni voz

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas pet minuta posla ponoći na ulazu u stanicu Preševo lakše je povređen suvozač automobila na koji je naleteo teretni voz, saopštilo je preduzeće "Srbija Kargo".

Teretni voz naleteo je na automobil koji je pokušavao da se provuče između polubranika i pređe prugu dok su rampe bile spuštene, a u trenutku nesreće uređaji putnog prelaza su bili ispravni i propisno radili.

"Srećom, samo suvozač iz drumskog automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je lakše povređen, iako se ovakvi udesi najčešće završavaju tragično. Povređeni je kolima hitne pomoći prevezen u najbližu bolnicu", ocenjeno je u saopštenju.

To je još još jedna u nizu nesreća na koje su "Srbija Kargo" i "Infrastruktura železnice Srbije" više puta upozoravali, kada do udesa dolazi zbog nepažljive, neodgovorne ili bahate vožnje vozača drumskih vozila, ističu železnička preduzeća

Kontejnerski voz (Cosco), u svom sastavu je imao 19 vagona i saobraćao je iz Subotice za Preševo.

Na mesto udesa izašli su predstavnici policije i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Voz naleteo na automobil u Preševu

Izvor: JUGpress.com, 07.Dec.2021

PREŠEVO..Na ulazu u stanicu Preševo u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila noćas pet minuta posla ponoći, lakše je povređen suvozač automobila na koji je naleteo teretni voz, saopštilo je preduzeće “Srbija Kargo”...Železnička stanica u Preševu se nalazi na ulazu u to mesto i kada...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.