Kod Feketića jedna žena poginula, 6 putnika povređeno - prevrnuo se kombi iz Vršca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2020, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Feketića jedna žena poginula, 6 putnika povređeno - prevrnuo se kombi iz Vršca

Jedna žena je poginula, a šest osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad - Horgoš kod Feketića, javljaju beogradski mediji.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila oko 14.30 časova, kada je kombi vršačkih registarskih o

U nesreći je poginula jedna žena, a šest putnika kombija je povređeno.

Ekipe hitne medicinske pomoći i policije su na mestu događaja, a uviđaj će obaviti zamenik tužioca Osnovnog javnog tužioca iz Subotice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prevrnuo se kombi kod Feketića, nastradala žena

Izvor: B92, 04.Mar.2020

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad – Horgoš kod Feketića poginula je jedna žena, a šest osoba je povređeno, prenosi RTS...Prema prvim informacijama, koje su potvrdili u Policijskoj upravi u Subotici, nesreća se dogodila oko 14.30 kada je kombi vršačkih registarskih oznaka koji se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.