Izvor: RTS, 03.Jan.2021, 23:36

Kod Čačka zaplenjeno više od tri kilograma marihuane

Zajedničkim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku i Beogradu zaplenjeno je više od tri kilograma marihuane i uhapšen je Z. R. (1981) iz okoline Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pretresom porodične kuće osumnjičenog, policija je pronašla džak u kojem se nalazila putna torba i u njoj šest paketa sa marihuanom, saopštila je PU Čačak.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DROGU STAVIO U TORBU, PA SAKRIO U DŽAK Zaplena u Čačku, policija pronašla više od TRI KILOGRAMA marihuane

Izvor: Blic, 04.Jan.2021, 00:47

Zajednickim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku i Beogradu zaplenjeno je više od tri kilograma marihuane i uhapšen je Z. R. (39) iz okoline Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

U Čačku zaplenjeno preko tri kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2021

Zajednickim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku i Beogradu zaplenjeno je više od tri kilograma marihuane i uhapšen je Z. R. (1981) iz okoline Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pretresom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen Novopazarac zbog pretnji policijskom službeniku

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su N. M. (1987) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Sumnja se da je N. M. na jednoj društvenoj mreži pretio policijskom službeniku koji je ranije postupao u slučajevima...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.