Kobno putovanje u otadžbinu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobno putovanje u otadžbinu

Državljanka Srbije (52) poginula je u sredu uveče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu A25 kod austrijskog mesta Puking, javili su mediji.

Nastradala Srpkinja sedela je na mestu suvozača u kombiju kojim je upravljao njen suprug, a do udesa je došlo nakon što je kamion, koji je bio ispred kombija, zbog policijskog radara naglo smanjio brzinu.

Vozač kombija nije na vreme to primetio i bez kočenja je, prema policijskom saopštenju, naleteo na kamion.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Od siline udara kombi je odbačen na graničnik i tamo se zaustavio potpuno slupan.

- Vozač je uspeo sam da izađe iz vozila, ali vatrogasci su imali problem da telo žene izvuku iz olupine. Kada su na kraju to uspeli, lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene - rekao je za medije jedan od spasilaca i dodao da su dve osobe iz kombija prebačene sa lakšim povredama u kliniku u Velsu.

Inače, kako pišu austrijski mediji, sudar su videli i rođaci nastradale Srpkinje koji su se nalazili u automobilu koji je išao iza kombija. Reč je, prema pisanju medija, o familiji koja se nalazi na privremenom radu u Francuskoj i koja je krenula na godišnji odmor u Srbiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.