Kobne vožnje „kavasakijem“

Izvor: Glas javnosti, 22.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobne vožnje „kavasakijem“

KIKINDA - Srđan Karanović (26) i Vladimir Sivčev (25), obojica iz Kikinde, zadobili su teške telesne povrede, opasne po život, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko tri sata ujutro u Svetosavskoj ulici. Obojica su hitno transportovana u beogradski i novosadski Urgentni centar, gde se lekari bore za njihove živote.

Kako navode u kikindskoj policiji, zbog neprilagođene brzine motora marke „kavasaki“, kojim je upravljao Karanović, a iza njega sedeo Sivčev, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << došlo je do kontakta sa putničkim vozilom „opel omega“ koje se kretalo u istom smeru. Automobil je vozio Kikinđanin Siniša Ćatić (36), a pored njega je na mestu suvozača bio sugrađanin Jožef Tot (34). Mladići na motoru zakucali su se u zadnji deo automobila koji je od siline udara završio u kanalu.

SLETEO S PUTA

U noći između petka i subote u Adi se dogodila još jedna teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač „kavasakija“ Žolt Boka (37) iz Sente. U ulici Lenjinova Boka je zbog neprilagođene brzine uslovima puta izgubio kontrolu nad „kavasakijem“ i sleteo s puta. Od zadobijenih povreda izdahnuo je na licu mesta.

Staklo, polomljeni delovi motora i automobila i rasuto ulje po celom kolovozu nemo su svedočili o tragediji dok se obavljao uviđaj. Kako nezvanično saznajemo, kobne večeri Karanović i Sivčev su bili na jednom svadbenom veselju, a pri povratku kući doživeli su košmarni sudar. Automobil „opel omega“ skoro je totalno uništen, što samo govori kojom brzinom su nesrećni mladići naleteli na njega.

Po gradu se priča da Karanovićev „kavasaki“ nije bio registrovan i da ga je vozio iako ne poseduje vozačku dozvolu za upravljanje motociklom. Nažalost, on i Sivčev nisu nosili kacige, pa su prilikom pada na asfalt zadobili teške telesne povrede opasne po život. Ćatić i Tot su u sudaru zadobili lakše telesne povrede. Značajan broj motociklista se konstantno oglušuje na apele policije da ne preteruju sa gasom i na dva točka ne sedaju bez kacige. Želja za dokazivanjem u kombinaciji sa velikom brzinom, a ponekad i sa alkoholom, često se fatalno završava. Da li je tako bilo i ovoga puta, pokazaće istraga.

Bez obzira na sve, Karanovic i Sivcev su momci za primer, vredni, posteni, uvek nasmejani i spremni na salu... Tragedija je ovo sto se desilo, zelim im brz oporavak...

Srdjan je podlegao povredama jutros...

POCIVAJ U MIRU BRATE MOJ!

Da,srdjan je bio decko za primjer... Steta sto se sve ovako zavrsilo...

Neka mu je laka zemlja!!

Prijatelji iz Sarajeva

po mojim saznanjima kako je neko video auto se NIJE kretao u istom smeru, NEGO JE izlazio na put, STO ZNACI DA JE POLICAJAC KRIV! zar je najvaznije sacuvati policajca kolegu i zrtve proglasiti krivim?! ili je PRAVDA IPAK IZNAD SVEGA

Keridza pocivaj u miru.

Vlado ne zovemo te dzaba Vlada-Celik. Drz' se!

:(

Pocivaj u miru dragi Srdjo...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.