Kobna tuča u napuštenoj kući: Uhapšen Novosađanin (38) osumnjičen za ubistvo sugrađanina

Izvor: Večernje novosti, 07.Jun.2020, 21:01

Kobna tuča u napuštenoj kući: Uhapšen Novosađanin (38) osumnjičen za ubistvo sugrađanina

U Novom Sadu uhapšen A.A. (38) osumnjičen za ubistvo NAPUŠTENA kuća u Kisačkoj 68 u Novom Sadu, u noći između subote i nedelje bila je poprište tuče dvojice muškaraca, u kojoj je Novosađanin S.S. (61) preminuo. Policija je, kako saznajemo, ubrzo posle toga uhapsila A.A. (38) koji nema prebivalište u Novom Sadu i osumnjila da je odgovoran za smrt šesdesetjednogodišaka. Prema nezvaničnim saznanjima, njih dvojica su zajedno boravili u napuštenoj kući u Kisačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 68 u Novom Sadu. U jednom trenutku, kasno u subotu uveče, između njih je došlo do svađe, koja je prerasla u međusobnu tuču koja je bila kobna za S.S. iz Novog Sada. Posle nekoliko razmenjenih grubih reči, S.S., je kako saznajemo, nožem posekao A.A. u predelu stomaka, a ovaj je uzvratio udarcima. Osumnjičeni A.A. je poznaniku zadao više udaraca rukama po glavi. Čovek je pao i preminuo, pretpostavlja se od zadobijenih povreda. Telo šesdesetjednogodišnjeg Novosađanina je preneto u Institu za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva Novosađanina u napuštenoj kući u Kisačkoj, svemu prethodila tuča

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2020

A.A. (38) uhapšen je zbog ubistva Novosađanina S.S. (61) koje se dogodilo u noći između subote i nedelje u napuštenoj kući u Kisačkoj 68...Kako je za 021 potvrđeno u novosadskoj policiji, dva beskućnika, 38-ogodišnjak i 61-ogodišnji Novosađanin, koji su boravili u ovoj napuštenoj kući,...

Nastavak na Radio 021...

Ubistvo u napuštenoj kući u Kisačkoj ulici

Izvor: NoviSad.com, 08.Jun.2020, 09:02

Novosadska policija uhapsila je A. A. (38) zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje usmrtio S. S. (61) iz Novog Sada. Njih dvojica su..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.