Kisić-Tepavčević: Ako budemo poštovali mere epidemija će brzo proći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020, 16:13

Kisić-Tepavčević: Ako budemo poštovali mere epidemija će brzo proći

Brojevi u vezi sa stanjem virusa u korona u Srbiji su stabilni, čak i u blagom padu, ali to ne sme da nas zavara, jer upravo sada moramo da budemo maksimalno odgovorni i poštujemo mere, poručila je danas zamenica direktora "Batut" Darija Kisić Tepavčević.

"Ako nastavimo da poštujemo mere, izvesno je da se uskoro bliži kraj ove epidemije", rekla je Kisić odgovarajući na pitanja novinara u Palati Srbija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Pred najduži policijski čas do sada, Kisić je naglasila da je u ovim trenucima bitno da gradajni poštuju mere predostrožnosti u cilju sprečavanja širenja infekcije i to ne samo pred vikend, već i ostalim danima.

Prema njenim rečima,većina građana poštuje mere države i to se, dodaje, prema brojkama i vidi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kisić Tepavčević: Najveći deo građana je shvatio svoju ulogu odgovorno

Izvor: Radio 021, 09.Apr.2020

Zamenica direktora "Batuta" Darija Kisić Tepavčević izjavila je na današnjoj konferenciji za štampu Kriznog štaba da je najveći deo građana svoju ulogu shvatio odgovorno, ali da to ne sme da nas zavara i da tek sada moramo maksimalno da se skoncentrišemo...“Vidimo da su brojevi koji ukazuju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.