Kerkez oslobođen optužbe zbog pretnji  Vučiću

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerkez oslobođen optužbe zbog pretnji Vučiću

Pokrajinski sud u Salcburgu oslobodio je Gorana Kerkeza optužbi za pretnje smrću srpskom premijeru Aleksandru Vučiću.

Kerkez, koji je nastanjen u Salcburgu, je na svom Fejsbuk profilu pretio premijeru Vučiću nakon čega je bio na saslušanju u austrijskoj policiji.

Sudija Daniela Meniiuk-Prosinger, kako je potvrđeno Tanjugu u Sudu u Salcburgu, donela je oslobađajuću presudu.

U presudi se navodi da je Kerkez oslobađen optužnice koju je tužilastvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Salcburgu podiglo 7. aprila ove godine a kojom ga je teretilo da je 23. marta putem Fejsbuka pretio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću nanošenjem telesnih povreda čime je hteo da ga "zastraši i uznemiri zbog slučaja Radomira Počuče".

Kerkez je na svom profilu, navodi se u obrazloženju suda, objavio: "Crna ruka informiše javnost da je pokrenula javni lov na premijera sa ciljem fizičke likvidacije zbog izdaje".

U obrazloženju presude navodi se da ne postoji dokaz o krivici, a Tanjugu je u Pokrajinskom sudu u Salcburgu potvrđeno da je presuda od 8. jula u međuvremenu postala pravosnažna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kerkez oslobođen zbog pretnji premijeru Vučiću

Izvor: Mondo, 30.Jul.2015

Pokrajinski sud u Salcburgu oslobodio je Gorana Kerkeza optužbi za pretnje smrću srpskom premijeru Aleksandru Vučiću...Foto: Tanjug, Zoran Žestić..Kerkez, koji je nastanjen u Salcburgu, je na svom Facebook profilu pretio premijeru Vučiću nakon čega je bio na saslušanju u austrijskoj policiji...Sudija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.