Kažnjeni zbog nasilničke vožnje pod uticajem alkohola i narkotika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 12:52

Kažnjeni zbog nasilničke vožnje pod uticajem alkohola i narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i trojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja.

Patrola u Staroj Pazovi zaustavila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „bore“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu dvadesetogodišnjaka koji je vozio "tuareg“ pozitivan na kokain.

Prilikom saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, otkriveni su dvadesetosmogodišnji vozač „golfa“, četrdesetpetogodišnji vozač "pasata“ i dvadesetogodišnjak koji je upravljao „audijem“, sva trojica pod dejstvom kanabisa.

Policija u Inđiji zaustavila je tridesetšestogodišnjaka koji je upravljao "fijatom“ sa 2,98 promila alkohola u organizmu.

U Irigu je otkriven tridesetpetogodišnji vozač "bmv“ sa 2,60 promila alkohola u organizmu, dok je u Staroj Pazovi zatečen četrdesetčetvorogodišnjak koji je vozio "audi“ sa 2,08 promila alkohola.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.