Izvor: Blic, 15.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Kavasakijem' u smrt

'Kavasakijem' u smrt

ŠABAC - Zoran Gavrilović, poznatiji kao Batana, vlasnik elitnog šabačkog kluba 'Varadero', poginuo je juče oko 13 sati u saobraćajnoj nesreći. Gavrilović je vozio motor 'kavasaki' i, kako saznajemo od očevidaca, u jednom momentu se, vozeći motor velikom brzinom, propeo na zadnji točak. Njemu u susret, u ulici Vite Vraštanovića, išao je automobil marke 'folksvagen šaran', koji je naglo skrenuo ulevo u obližnju auto-perionicu i time izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << direktan udarac motora u zadnji kraj svog automobila. Gavrilović je pao i udario glavom u asfalt nakon čega je ubrzo preminuo.

Sahranjene žrtve iz Beočina

Beočin - Žrtve zločina u Beočinu, Anja Jović (25), njen otac Jovan Jović (49) i deda Ivan Babnik (69), sahranjeni su juče u 15 sati na Gradskom groblju u Beočinu. Poslednji pozdrav žrtvama zločina odalo je nekoliko stotina rođaka, prijatelja i poznanika, koji su tri dana posle tragedije i dalje u neverici i svima je na usnama pitanje 'Zašto Anja?'. Poštu žrtvama odao je i predsednik opštine Beočin Zoran Tešić.

Ukrao srebrni escajg

BEOGRAD - Mladenovačka policija uhapsila je S. Đ. (28) iz Beograda, osumnjičenog da je iz jedne kuće u selu Koraćica ukrao srebrni escajg za 24 osobe, antikvitet star više od jednog veka, saznaje 'Blic'. Escajg je, inače, nekada pripadao jednom nemačkom grofu, a poslednji vlasnik je žena koja trenutno živi i radi u Nemačkoj, a u svojoj kući u Koraćici drži dragocenosti. Lopov je osim escajga ukrao i televizore, video, kompjuter i druge dragocenosti, a procenjeno je da ukradene stvari vrede 1,6 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.