Kastrirao se žiletom

Izvor: Glas javnosti, 21.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kastrirao se žiletom

SUBOTICA/KIKINDA - Samokastriranje Karolja Paškanskog (43) iz Oroma kod Kanjiže, koji se od povreda oporavlja na odeljenju Urologije subotičke bolnice, trajalo je između tridesetak sekundi i jednog minuta. Sumnje lekara da je kastriranje obavila osoba od zanata jer su testisi veoma stručno izvađeni, potvrdila je istraga. Subotička policija je saopštila da je Karolj sebe uštrojio u štali na salašu, a zatim složio priču kako su ga razbojnici napali u subotičkom naselju Aleksandrovo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << teško povredili. Penzioner iz Kikinde Sava Kockar, koji je uštrojio na stotine svinja, objašnjava kako je tekao zahvat:

- U pitanju su bile sekunde. Ako je sebe psihički dobro pripremio, u tom momentu možda bola nije ni bio svestan. Po mom skromnom mišljenju, zdrava i normalna osoba ovako nešto sebi ne može da uradi. Kastriranje svinja obavlja se specijalnim kleštima. Koliko čujem, nesrećnik je to obavio žiletom - kaže Kockar.

Dokazivao vernost?

Kada se, kako je istraga pokazala, uštrojio, Karolj je rekao supruzi šta je uradio. Ona ga je odvezla do bolnice u Subotici, gde je zaprepašćenom osoblju ispričao kako su ga razbojnici napali i kastrirali. Međutim, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Karolj sebe povredio kako bi ženi dokazao da je voli. Interesantno je da njegova nevenčana supruga Agneš (33) uporno tvrdi kako ništa ne zna. Ona nije želela da komentariše Karoljevu izjavu da se na neshvatljiv potez odlučio kako bi joj dokazao da je voli i da joj je veran:

- Nemojte me više zvati. O ovom ne znam ništa. Ja sam rođena u Subotici, a Karolj na porodičnom salašu na kome smo pre sedam godina svili porodično gnezdo. Ovo je velika sramota za nas i našu decu - kratko je poručila Agneš.

Možda njena poslednja rečenica objašnjava zašto odbija da priča o zajedničkom problemu koji će ih, kako stvari stoje, debelo koštati.

Na posmatranju

Karolj se od povreda oporavlja na odeljenju Urologije subotičke bolnice, a tokom jučerašnjeg dana pregledali su ga i psihijatri ove zdravstvene ustanove.

- Psihološko-psihijatrijska obrada je u toku, tako da unapred nije moguće da se govori o bilo kakvim psihopatološkim fenomenima. Do sada nismo imali pacijenta sa ovakvim problemima. Ovako teško i neobično samopovređivanje do sada nije registrovano u našoj bolnici. Pacijenta je potrebno poštedeti javnosti, a lekarima i pravosudnim organima dozvoliti da nesmetano rade svoj posao - izjavila je za naš list načelnica psihijatrije subotičke bolnice dr Nada Vasković-Marović.

Protiv Paškanskog subotička policija je juče podnela krivičnu prijavu za delo lažnog prijavljivanja, zbog čega mu preti zatvorska kazna. Karolj je preksinoć policiji, u prisustvu svog advokata i zamenika opštinskog javnog tužioca, priznao da se - kastrirao, jer je, navodno, imao nesnosne bolove u mošnicama. Kada je supruga videla da će iskrvariti, dovezla ga je automobilom i ostavila pred subotičkom bolnicom.

Zamenica tužioca koja je prisustvovala saslušanju izjavila je juče da je osumnjičeni u takvom stanju da su mu još potrebni lekarski tretmani i da se „u fazi pretkrivičnog postupka“ više ništa ne može reći. Nerazjašnjeno je da li se Paškanski kastrirao zato što je imao nesnosne bolove u mošnicama (po jednoj verziji) ili da bi dokazao supruzi vernost (po drugoj priči), tek treba da se istraži.

....Presadjivanje organa je sada cista rutina . Obzirom da su ta M...A zdrava i funkcionalna predlazem da se presade makar jednom od masih politicara { naravno , zna se ko ih je kastrirao]

Onda cemo se ponositi kao nacija da nam makar jedan vodja ima m,,,uda .

А чиме ће сада да је воли?Ако како каже да је то урадио како би јој доказао вредност.Она Њему више не може да буде верна јер он не може више да обавља брачне дужности па ће она морати да потражи неког ко има оне ствари.

Pametan je ovaj sto se navodno SAMOKASTRIRAO?

Ipak ce on moci nesto da i uradi na polju ljubavi , jer mu je ostao JEZIK i SREDNJI PRSTI na rukama, a to je dovoljno za LJUBAV kod nekih perveznjakovica?

laky

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uštrojio samog sebe!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2009, 08:37

SUBOTICA - Za muke Karolja Pašanskog (43), poljoprivrednika iz Oroma kod Kanjiže, nisu odgovorni razbojnici koji su ga navodno u utorak uveče napali u subotičkom naselju Aleksandrovo i teško ga povredili tako što su mu odsekli testise. Ispostavilo se da je Pašanski sam sebe uštrojio kako bi ženi...

Nastavak na Kurir...

Sam svoj majstor!

Izvor: Kurir, 21.Feb.2009

SUBOTICA - Protiv Karolja Pašanskog (43) iz zaseoka Doline sela Orom, u opštini Kanjiža, subotička policija podnela je krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja. On je pre četiri dana prijavio da su ga u subotičkom naselju Aleksandrovo presrela trojica razbojnika da ga opljačkaju, a kada je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.