Kašikarom ranio dvoje komšija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kašikarom ranio dvoje komšija

Policija je uhapsila D. V. (62) iz Niša 62 zbog pokušaja ubistva, nakon što je danas bacio kašikaru u dvorište jedne kuće u Sićevu, u kome se nalazio bračni par.

"D.V se tereti da je tokom poslepodneva u selu kod Niša komišijama u dvorište bacio kašikaru koja je eksplodirala. Prema prvim podacima supružnici su lakše povređeni", rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Supružnici su zbrinuti u Urgentnom centru u Nišu.

Uhapšenom D. V. određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sproveden tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Niš: Komšijama bacio kašikaru u dvorište

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016

Policija je uhapsila D.V. (62) iz Niša zbog pokušaja ubistva, nakon što je u subotu bacio kašikaru u dvorište jedne kuće u Sićevu, u kome se nalazio bračni par...Uhapšeni se tereti da je u subotu posle podne u selu kod Niša komšijama u dvorište bacio kašikaru, a prema prvim podacima supružnici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.