Karambol

Izvor: Kurir, 14.Dec.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karambol

NOVI KNEŽEVAC - Kalman Kiš (53) i Janoš Visanjo (59) iz Vrbice kod Čoke poginuli su preksinoć oko 20 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na delu regionalnog puta Novi Kneževac - Banatsko Aranđelovo. Tragedija se dogodila kada je „tamić“ kojim je upravljao Kiš naleteo na kamion koji je zbog kvara bio zaustavljen na putu. Od siline udara Kiš i Visanjo ostali su mrtvi na licu mesta. Prema navodima kikindske policije, protiv Nenada N.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Poginuli u sudaru dva kamiona

Izvor: Glas javnosti, 14.Dec.2008

NOVI KNEŽEVAC - Kalman Kiš (53) i Janoš Visanjo (59) iz Vrbice kod Čoke poginuli su u petak oko 20 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na delu regionalnog puta Novi Kneževac - Banatsko Aranđelovo. Tragedija se dogodila kada je “tamić”, kojim je upravljao Kiš, naleteo na...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.