Kamionom usmrtio biciklistu, pobegao sa lica mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021, 13:10

Kamionom usmrtio biciklistu, pobegao sa lica mesta

Policija u Vršcu, u saradnji sa beogradskom policijom, uhapsili su M.M. (45) godine iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teška krivična dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Kako je saopštila Policijska uprava Pančevo, M.M. se sumnjiči da je juče na putu između naselja Uljma i Nikolinci, upravljajući kamionom "iveko", naleteo na 34. godišnjeg biciklistu koji je od zadobijenih povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preminuo na licu mesta.

M. M. je potom, kako se sumnja, pobegao sa mesta saobraćajne nesreće, ali ga je policija ubrzo identifikovala i pronašla u Beogradu.

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.