Kamion usmrtio ženu u centru Nove Pazove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion usmrtio ženu u centru Nove Pazove

Danas se oko 10. sati i 30 minuta, na centralnoj raskrsnici u Novoj Pazovi dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je stradala jedna osoba.

Kako dopisnik RTV saznaje, teretni kamion je udario 89-ogodišnju M.P. iz ovog mesta koja je prelazila ulicu na uglu Njegoševe i Kralja Petra. Starica je preminula od zadobijenih povreda.

Na lice mesta su izašli Hitna pomoć, pripadnici saobraćajne policije i tužilaštva koji utvrđuju razloge nesreće. Da li vozač nije poštovao svetlosnu signalizaciju ili je žena prelazila ulicu na crveno, utvrdiće istraga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA KOD DONJEG VAKUFA Vozač motocikla udario u kamion i zadobio teške povrede

Izvor: Blic, 16.Okt.2019

Na magistralnom putu između Bugojna i Donjeg Vakufa u mestu Gaj danas se oko 13 časova dogodila teška saobraćajna nesreća. U sudaru su učestvovali vozač Č. A. (62) iz Bugojna koji je upravljao kamion Man i vozač motocikla Jamahe M. P. (25) iz Travnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.