Kamenovan autobus u Novom Pazaru

Izvor: S media, 16.Avg.2010, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovan autobus u Novom Pazaru

Autobus "Niš-ekspresa" koji je prevozio putnike iz Igala za Niš kamenovan je na ulazu u Novi Pazar. Policija traga za napadačima.

Autobus "Niš-ekspresa" koji je prevozio putnike iz Igala za Niš kamenovan je na ulazu u Novi Pazar, rekla je danas Tanjugu portparol u tom saobraćajnom preduzeću Dragana Nikolić.

Niko od putnika nije povređen, polomljeno je prednje staklo autobusa, a incident se dogodio juče u ranim jutranjim satima, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Nikolić.

"Prema našim saznanjima, počinioci su otkriveni, a nama nisu poznati motivi zbog čega je autobus kamenovan", navela je ona.

Autobus su kamenovali mladići koji su se vraćali iz kafića, dodala je Nikolić i navela da je pričinjena materijalna šteta procenjena na oko 60.000 dinara.

Ljajić osudio napad na autobus Niš ekspresa

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić osudio je danas napad na autobus Niš ekspresa kojem je u Novom Pazaru kamenom razbijeno prednje vetrobransko staklo.

"To je medvedja usluga gradu, ljudima koji dole žive, stvara se loša slika i atmosfera. Oni koji misle da rade za neku nacionalnu stvar, rade u korist svoje štete", rekao je Ljajić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.