Izvor: B92, 28.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovan autobus sa studentima

Podgorica -- Nezavisna unija studenata Albanaca u Crnoj Gori navodi da je kamenovan autobus koji je prevozio albanske studente.

Autobus koji saobraća na relaciji Ulcinj-Priština napadnut je u noći između petka i subote u dva navrata, saopštava Unija. "Prvi napad dogodio se oko 22:00 kod Podgorice, kada je kamenicama gađan autobus koji je prevozio albanske studente koji pohađaju nastavu na Univerzitetu u Prištini. Tri sata kasnije, na Ribarevini, kamenice su ponovo zasule >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autobus, kojem je prethodno 'pežo' podgoričkih tablica blokirao put", stoji u saopštenju.

U tim napadima lakše povrede je zadobio vozač autobusa, a napravljena je i veća šteta na autobusu, kaže se u saopštenju.

Policija Crne Gore nije se oglašavala tim povodom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.