Kamenjem zaustavili kombi, zapucali i opljačkali ga: Filmska pljačka u Kuršumliji

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenjem zaustavili kombi, zapucali i opljačkali ga: Filmska pljačka u Kuršumliji

Kada je ugledao kamenje na putu, vozač je zaustavio vozilo i izašao da ga ukloni. Onda su istrčali lopovi U Kuršumliji se sinoć ;dogodila oružana pljačka kurirske službe AKS, uz upotrebu vatrenog oružja i pucnjavu su dvojica napadača opljačkala kombi te službe, ali niko nije povređen.Pročitajte još: Maskiran i s plastičnim pištoljem upao u menjačnicu, nije očekivao ovakvu reakciju radnice, pa je pobegao praznih šakaPolicija iz Kuršumlije je ubrzo uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obojicu napadača koji su napad filmski isplanirali, rekao je Beti vozač kurirskog kombija. Prema njegovim rečima, na oko dva kilometra od centra grada, u blizini kuršumlijskog Doma zdravlja, na deonici puta koji prolazi kroz šumu, dvojica napadača su na putu postavili kamenje i sakrili se u šumu.Kada je ugledao kamenje na putu, vozač je zaustavio vozilo i izašao da ga ukloni. Tom prilikom iz šume su istrčala dvojica pljačkaša, uperili su pištolj u njega i zahtevali da im preda sav novac koji ima."Pošto nisam hteo da im predam novac, došlo je do fizičkog napada na mene, pogurali smo se i otimali oko torbice sa novcem i dokumentima. U jednom momentu sam začuo da je neko repetirao pištolj, a zatim i opalio, pao sam na kolena, oni su uzeli torbicu sa novcem i pobegli u šumu", ispričao je vozač Dejan J.Pljačkaši su odneli oko 170.000 dinara i vozačeva dokumenta.Pripadnici kuršumlijske policije su posle samo nekoliko sati identifikovali i uhapsili napadače.U ovoj oružanoj pljački niko nije povređen a vozaču je ukazana lekarska pomoć u kuršumlijskom Domu zdravlja, zbog šoka koji je doživeo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa fantomkama i pištoljem presreli kombi kurirske službe

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2019

Nišlija i Kuršumličanin, maskirani fantomkama, zaustavili su u Kuršumliji kombi kurirske službe, ispalivši nekoliko hitaca u vazduh iz gasnog pištolja, a od vozača su oteli torbicu sa novcem...Niko nije povređen, a osumnjičeni 23-godišnji I. V. i 2 godine mlađi Nišlija S. V. ubrzo su uhapšeni,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.