Izvor: Danas, 22.Apr.2024, 21:53

Kako i zašto je PSG doneo odluku da izađe na izbore?

Pokret slobodnih građana (PSG) je jedna od članica koalicije Srbija protiv nasilja koja će izaći na beogradske i druge lokalne izbore 2. juna. Predsednik Pavle Grbović je rekao da su odlučili da dalju političku borbu vode na taj način, ističući da je do konačne pobede nad režimom neophodno osvajati metar po metar i opštinu po opštinu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbović: Nije pametno birati izbore po tome da li je pobeda izvesna ili nije

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2024

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je večeras (komentarišući odluku dela stranaka koalicije "Srbija protiv nasilja", među kojima je i PSG, da izađu na izbore 2. juna), da izborni uslovi nikada neće biti idealni i da nije pametno birati izbore po tome da li je pobeda na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.