Izvor: B92, 10.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajganić: materijalni dokaz protiv Prijića

Beograd -- Advokat Biljana Kajganić rekla je u utorak agenciji Srna da podnosioci krivične prijave protiv specijalnog tužioca Jovana Prijića i još nekoliko osoba iz Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK), imaju materijalni dokaz da je falsifikovano saslušanje Zvezdana Jovanovića, drugooptuženog u slučaju atentata na srpskog premijera Zorana Đinđića. "Za sada o tom materijalnom dokazu ne govorimo, zato što hoćemo da vidimo da li su tužilaštvo i policija spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da rade svoj posao" - rekla je Kajganić, jedan od podnosioca krivične prijave, koja u ovom slučaju zastupa odbranu okrivljenog Dejana Milenkovića Bagzija, kome se sudi u odsustvu.

Ona je navela da materijalni dokaz ide u prilog tvrdnji da se sumnja u dvije državne institucije - specijalnog tužioca i UBPOK.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.