Izvor: B92, 27.Jul.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KV: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Kraljevo -- Policija Kraljeva, nakon intenzivno preduzetih mera na rasvetljavanju teškog ubistva koje je izvršeno u Kraljevu, uspela je da otkrije počinioce.

Tridesetdevetogodišnjeg Luku Vraneša iz Kraljeva je napalo više lica i on je, zbog povreda zadobijenih od uboda oštrim predmetom, preminuo u kraljevačkoj bolnici.

Slobode je lišen Darko Stojanović (1987) iz Kraljeva, kome je određeno zadržavanje od 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navedeno krivično delo.

Policija intenzivno traga za Dušanom Kosanovićem (1986), Dušanom Dugandžićem (1987) i Andrijom Filićem 1981) iz Kraljeva, zbog postojanja osnovane sumnje da su učestvovali u ovom događaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.