(KURIR TV, FOTO) IZREŠETAN TEODOR GAĆEŠA: Ubijen suvlasnik Pink taksija!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(KURIR TV, FOTO) IZREŠETAN TEODOR GAĆEŠA: Ubijen suvlasnik Pink taksija!

BEOGRAD - U Kozarčevoj ulici u Beogradu danas je ubijen Teodor Gaćeša, suvlasnik Pink taksija. Ubica je Gaćeši pucao iz pištolja u glavu.

Telo je pronađeno danas u Kozarčevoj ulici, sa ranama na glavi iz vatrenog oružja.

Napad se dogodio oko 15.30 časova, a Gaćeša je dobio dva metka u glavu i dva u leđa i preminuo na licu mesta.

Kako je rečeno u MUP-u neidentifikovani napadač ispalio je više projektila u muškarca koji je preminuo na licu mesta. Motivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za sad nisu poznati. Policija trenutno vrši uviđaj na mestu nesreće.

Teodor je 15. maja 2000. godine ispred svoje kuće u Beogradskoj ulici 178, u naselju Kaluđerica, ubio Ljubomira Negra (43) jer ga je maltretirao i ucenjivao tražeći novac.

Negro iako ranjen, pokušao je da startuje motor "audija 80" ali je posle nekoliko desetina metara po zemljanom putu udario u drvo i preminuo.

http://www.youtube.com/watch?v=tolcwNA4EPM

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.