KUKOČ SVEDOK U SEKS SKANDALU!

Izvor: Kurir, 20.Jul.2011, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUKOČ SVEDOK U SEKS SKANDALU!

ZAGREB - Toni u sudnici! Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč moraće istražnom sudiji u Zagrebu da ispriča kakva je njegova veza s Nebojšom Perunovićem (61) zvanim Pančo, optuženim da je organizovao elitnu prostituciju u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima!

ZAGREB - Toni u sudnici!

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč moraće istražnom sudiji u Zagrebu da ispriča kakva je njegova veza s Nebojšom Perunovićem (61) zvanim Pančo, optuženim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je organizovao elitnu prostituciju u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima!

- Nemam nikakve veze s prostitucijom! Trenutno sam s košarkaškom reprezentacijom u Osijeku i nisam primio nikakvo obaveštenje da sam svedok u ovom slučaju. O čitavoj aferi sam saznao iz medija - poručio je Toni Kukoč preko prijatelja.

Kurir nezvanično, međutim, saznaje da je bivši reprezentativac među prvima na listi svedoka, a izvor Kurira ne odbacuje mogućnost da je poznati košarkaš čak i koristio usluge Perunovićevih „devojaka“! Kukoč bi trebalo da svedoči u Opštinskom sudu u Zagrebu, a u istom sudu pojaviće se, prema pisanju hrvatskih medija, manekenka i pevačica Simona Šajn, starleta Maja Morales i Izabela Kim Popović, ćerka pevača Danijela Popovića, pošto ih hrvatski mediji pominju kao „devojke koje su pružale usluge“!

Izvor Kurira napomenuo je da u seks skandal, koji ovih dana potresa Hrvatsku, zasad nisu upletene poznate ličnosti iz Srbije.

- Afera je tek procurila u javnost i nije nemoguće da tokom suđenja javnost sazna da su u ovaj seks skandal umešane i neke poznate ličnosti iz Srbije - kazao je izvor Kurira.

Simona Šajn: Svi me pitaju

- Ne želim da me iko povezuje s tom pričom! Danima mi zvoni telefon i pitaju me uvek iste stvari. Mediji mi nepotrebno izazivaju stres, obratiću se svojim advokatima - rekla je kratko Simona Šajn za Večernji list.

Izabela Kim Popović: Nikad čula!

- Nikad nisam čula za Nebojšu Perunovića, a valjda bi trebalo da znam da se moje ime pominje na optužnici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.