Izvor: Blic, 29.Sep.2023, 03:11

"KUĆA JE OPASANA TKANINOM I NIKO NE ZNA ŠTA SE TAMO DEŠAVA" Muškarac iz Batrovaca 2 godine pušta migrante u kuću: Meštani u strahu nakon SVIREPOG UBISTVA KOD GRANICE (FOTO)

U utorak uveče, na ulazu u selo Batrovci, nedaleko od graničnog prelaza, mladić (19) je brutalno izboden u napadu od strane grupe Avganistanaca. Prema informacijama koje je pružio drugi muškarac, njih dvojica su bili žrtve napada od strane nepoznatih lica dok su se približavali selu. Kako saznajemo od meštana sela, dodatni problem je i činjenica da jedan stariji čovek dozvoljava migrantima boravak u svojoj kući već dve godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.