Izvor: Blic, 05.Maj.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVIH PET GODINA Surovi rat dva najjača crnogorska klana odneo je više od 30 žrtava, a sukob je sada ušao u NAJCRNJU FAZU

Više od 30 ljudi ubijeno je u petogodišnjem ratu dva najjača crnogorska kriminalna plana koja su nekada delovala kao jedan - "škaljarskog" i "kavačkog". Samo od 2015. do kraja 2017. godine likvidirane su 24 osobe, dok je prošle godine izvršeno šest ubistava koja su povezana sa ovim kriminalnim grupama. Ove godine likvidiran je Veselin Vesko Vukotić, oca vođa "škaljarskog klana" Jovana i Igora Vukotića, a policija sumnja da iza ovog ubistva stoje upravo pripadnici "kavačkog klana". Upravo zbog ovog zločina i opasnog udarca zadatog "škaljarima" jasno je da je rat ova dva surova klana ušao u treću, najopasniju fazu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.