Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI PIR U PLJEVLJIMA Rafalom iz automatske puške ubio bivšu ženu i njenog muža

Radoš Terzić i njegova supruga Slobodanka ubijeni su noćas u Pljevljima.

Terzić je ubijen na ulazu u Gradski stadion, a Slobodanka u njihovom stanu u pljevaljskom naselju Varoš, prenose "Vijesti".

Terzić je bio direktor pljevaljskog Centra za sport i rekreaciju, a njegova supruga je radila u Pljevljima.

Prema nezvaničnim informacijama, policija sumnja da ih je ubio Slobodankin bivši suprug Goran Dragićević od kojeg se razvela pre 10-ak godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Dragićević se prvo zaputio ka stanu u naselju Varoš, u kojem je njegova bivša žena živjela sa Terzićem. Kada mu je otvorila vrata, kako se veruje, Dragićević je “pokosio” rafalom iz automatske puške, gde je na mestu ostala mrtva.

Krvavi pir ubrzo se nastavio i nekoliko stotina metara dalje – na ulazu u Gradski stadion, gde je Dragićević pronašao i Terzića i dovršio ubilački naum.

Policija je već u prvim trenucima istrage osumnjičila Dragićevića za izvršioca, iako je pobjegao sa mesta zločina.

- Intenzivno radimo na lociranju Dragićevića, koji je jedini osumnjičeni. Obavešteno je i Više državno tužilaštvo, obezbeđena oba mesta napada, a u jutarnjim satima počeće i uviđaj - kazao je sagovornik Dnevnih novina, a prenosi portal CDM. Navodi se i da raspoloživi sastav pljevajske policije traga za osumnjičenim, a u kontroli puteva učestvuju i policijske ekipe iz drugih opština.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRVAVI PIR U PLJEVLJIMA: Ubio bivšu ženu i njenog muža, pa pobegao u Srbiju!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2016

...Policija pretpostavlja da je Dragićević ilegalno prešao u Srbiju Njegov automobil pornađen je u selu Crni Vrh nedaleko od granice parkirano pored puta Nije poznato da li je ubica prilikom bekstva imao pomagače..Službenici CB Pljevlja su danas pronašli i određene predmete koji se dovode u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.