Izvor: Blic, 15.Jul.2019, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI PIR U KNJAŽEVCU Unuk se požalio dedi zbog svađe sa bratom, a njegovo rešenje bio je MASAKR

Porodična svađa sinoć se u Knjaževcu pretvorila u krvavi pir Nenada Ronića (63) koji je hicima iz pištolja ubio zeta i unuka, teško ranio snaju i drugog unuka, a onda pobegao iz dvorišta porodične kuće u kom je počinio zločin. Policija ga je nedugo potom pronašla i uhapsila, a onda su postali poznati i detalji koji su prethodili tragediji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRVAVI PIR U KNJAŽEVCU Unuk se požalio dedi zbog svađe sa bratom, a njegovo rešenje bio je MASAKR

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Porodična svađa sinoć se u Knjaževcu pretvorila u krvavi pir Nenada Ronića (63) koji je hicima iz pištolja ubio zeta i unuka, teško ranio snaju i drugog unuka, a onda pobegao iz dvorišta porodične kuće u kom je počinio zločin. Policija ga je nedugo potom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.