KRVAVI OBRAČUN U TETOVU: Ubijen mladić, a 4 ranjena u pucnjavi zbog devojke

Izvor: Kurir, 11.Apr.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI OBRAČUN U TETOVU: Ubijen mladić, a 4 ranjena u pucnjavi zbog devojke

Grupa Albanskih mladića sukobilo se u jednom kafiću zbog devojke. Svađa je prerasla u tuču, a zatim i u vatreni obračun kada je jedan od učesnika tuče potegao pištolj i pucao na rivale

TETOVO- Jedan mladić je ubijen, a četvorica ranjena u pucnjavi i tuči dve grupe albanskih mladića ispred jednog lokala u Tetovu.

Prema saznanjima makedonskih medija krvavom obračunu dve grupe albanskih mladića prethodila je svađa i masovna tuča oko devojke.

Njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sukob se kasnije iz lokala preneo na ulicu, kada je jedan od mladića, inače učesnik tuče potegao pištolj i pucao u suprostavljenu grupu mladića.

Tom prilikom ranjena su petorica Albanaca, od kojih su dvojica zbog teških povreda odmah prebačeni u Urgentni centar u Skoplju, a jedan od njih je kasnije od posledica ranjavanja preminuo u bolnici.

Nastradali mladić bio je iz sela Bogovine, a ranjeni mladići svi su bili stari između 20 i 25 godina.

(Press24)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KRVAVI OBRACUN ZBOG DEVOJKE Ubijen mladic petorica ranjena u Tetovu

Izvor: medio.rs, 11.Apr.2015

Sukob između dve grupe Albanaca je počeo u lokalu, ali su ubrzo izašli na ulicu gde je jedan od učesnika tuče potegao pištolj i počeo da puca u pravcu suprostavljene grupe..Ispred jednog lokala u Tetovu je ubijen mladić, a četvorica su ranjena u pucnjavi i tuči dve grupe...Prema saznanjima...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.