KRVAVI OBRAČUN U BEOGRADU: Obezbeđenje kluba pretuklo mladića koji je pucao na njih

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI OBRAČUN U BEOGRADU: Obezbeđenje kluba pretuklo mladića koji je pucao na njih

Sukob je počeo kad obezbeđenje kluba u Ulici Vojvode Šupljikca na Vračaru nije htelo da pusti mladića da uđe unutra. On je izvadio pištolj i pucao na njih, a onda je pretučen tako da je sa teškim povredama završio u Urgentnom centru

Jedan mladić je teško povređen u tuči sa radnicima obezbeđenja noćnog kluba u Ulici Vojvode Šupljikca na Vračaru.

Sukobu je prethodila žestoka svađa, jer obezbeđenje nije pustilo muškarca da uđe u klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Mladić je tad otišao, ali se posle 15 minuta vratio sa pištoljem i bejzbol palicom. Ispalio je nekoliko metaka na radnike obezbeđenja, ali srećom nikog niie pogodio.

U tom trenutku ispred kluba bilo je i nekoliko ljudi koji su čekali da uđu unutra. Tada su radnici obezbeđenja žestoko pretukli mladića, koji je sa teškim telesnim povredama završio u Urgentnom centru. Policija je pronašla pištolj iz kojeg je ispaljeno nekoliko metaka. Utvrđuju se sve okolnosti ovog slučaja.

Uskoro opširnije…

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Tuča ispred kafane na Vračaru: Nasrnuo na radnike obezbeđenja pa dobio po licu

Izvor: 24sata, 02.Nov.2014

Muškarac P.B. (40) zadobio je noćas povrede lica u tuči sa radnicima obezbeđenja kafane "Ona moja" u Ulici vojvode Šupljikca 31A na Vračaru.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.