Izvor: Blic, 20.Feb.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA PLJAČKA KOD SURDULICE: Maloletni razbojnik nožem ubio starca

Maloletnik D. A. iz sela Binovce kod Surdulice uhapšen je zbog sumnje da je iz koristoljublja, na svirep način ubio Zorana V.(60) iz istog sela.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je da je maloletni ubica 20.februara u 5.30 časova uhapšen na teritoriji Vladičinog Hana i nalazi se u pritvorskoj jedinici Okružnog zatvora.

Njega je zaustavila saobraćajna patrola, jer je posle zločina ukrao automobil ubijenog “folksvagen” i pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Binovca.

Prema nezvaničnim saznanjima, maloletni razbojnik je sa pomagačima upao u kuću Zorana V.. Tražili su pare i pretukli ga, a maloletni D. A. je Zorana V. izbo nožem. Posle zločina, ubica i saučesnici su navodno pokušali da ubijenog vlasnika kuće bace u obližnji kontejner.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR KOD SURDULICE: Maloletnik nožem ubio starca!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2016

Maloletnik D. A. iz sela Binovce kod Surdulice uhapšen je zbog sumnje da je iz koristoljublja, na svirep način ubio Zorana V.(60) iz istog sela...Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je da je maloletni ubica 20.februara u 5.30 časova uhapšen na teritoriji Vladičinog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.