KRISTIJAN POKUŠAO SAMOUBISTVO: Depresija kriva za sve

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTIJAN POKUŠAO SAMOUBISTVO: Depresija kriva za sve

Boravak u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu, u narodu poznatijem kao Zabela, teško pada Aleksandru Kristijanu Goluboviću.

Osuđeni kriminalac Kristijan Golubović nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog čega je u noći između nedelje i ponedeljka nameo sebi povrede po telu metalnim predmetom, saznajemo iz izvora iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu. Od kada je pre mesec stigao u zatvor na izdržavanje kazne duše od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat. Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda u dane uskršnjeg praznika.

Kristijan Golubović osuđen je na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom. U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine što mu je uračunato u izdržavanje kazne.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

ZABELA MU TEŠKO PADA: Kristijan Golubović pokušao da se ubije u zatvoru?!

Izvor: Kurir, 04.Maj.2016

...Od kada je pre mesec stigao u zatvor na izdržavanje kazne duše od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije..Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda u dane uskršnjeg praznika..Kristijan Golubović osuđen je na osam godina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.