KRIJUMČARILI HEROIN I KOKAIN

Izvor: Kurir, 20.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIJUMČARILI HEROIN I KOKAIN

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je prekjuče, posle višemesečnog rada, tročlanu grupu koja se na području Beograda bavila prodajom heroina, kokaina i marihuane, saopštio je Biro za saradnju s medijima MUP Srbije. U policijskoj akciji ukupno je zaplenjeno 1.141,54 grama heroina, 12,38 grama kokaina i 1.101,03 grama marihuane.

Policija je juče istražnom sudiji privela Filipa K. (19) iz Beograda, Danila J. (23) iz Prijepolja i Jelenu L. (25) iz Kovina zbog sumnje da su proizvodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i prodavali drogu. Za njihovim saučesnikom Vladimirom V. (26) iz Pančeva i dalje traga.

Jelena L. je, kako se sumnja, 16. aprila ove godine u Novom Pazaru preuzela kilogram heroina, koji je dva dana kasnije, ispred Urgentnog centra u Beogradu, gde inače radi kao medicinska sestra, predala Filipu K. Pošto je preuzeo drogu, Filip K. je otišao u Novi Beograd, gde je ispred pumpe OMV u ulici Jurija Gagarina i uhapšen. Tom prilikom, u njegovom automobilu „opel astra“, na mestu između vozača i suvozača, nađeno je 991,14 grama heroina.

U stanu Filipa K. policija je, prilikom pretresa, našla 116,37 grama heroina, 12,38 grama kokaina i elektronsku vagicu za precizno merenje koja meri do 150 grama, dok je u njegovoj porodičnoj kući pronađeno još 34,03 grama heroina, 1.101,03 grama marihuane i elektronska vagica za precizno merenje koja meri do 500 grama.

Prilikom hapšenja, kod Danila J. je nađeno 70.500 dinara, 215 evra i mobilni telefon.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.