KOORDINATORA UDARILI U GLAVU

Izvor: Kurir, 14.Avg.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOORDINATORA UDARILI U GLAVU

KURŠUMLIJA - Nadrljao ni kriv ni dužan. Koordinator za romska pitanja u opštini Kuršumlija Saša Petrović dobio je udarac u glavu od Roma iz naselja Barlovo jer im prilikom posete nije doneo pare. - U Barlovo sam otišao sa troje članova Nevladine organizacije Praksis, koja

KURŠUMLIJA - Nadrljao ni kriv ni dužan.

Koordinator za romska pitanja u opštini Kuršumlija Saša Petrović dobio je udarac u glavu od Roma iz naselja Barlovo jer im prilikom posete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije doneo pare.

- U Barlovo sam otišao sa troje članova Nevladine organizacije Praksis, koja Romima pomaže da dobiju lična dokumenta. Tamo se okupilo oko 120 Roma. Polovina njih bili su za saradnju, dok je druga polovina počela da me psuje i preti mi, jer im, navodno, ništa ne pomažem. Jedan od njih mi je prišao s leđa i udario me u glavu. Rekao je da svi odmah odemo, inače će nas pobiti, što smo mi i uradili - priča Petrović i dodaje da su mu oni i ranije pretili.

(M. Đ.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.