Izvor: Blic, 07.Feb.2023, 22:27

KOMŠIJINE PORUKE U TELEFONU OTKRILE UŽAS Jezivi detalji silovanja devojčice u Crnoj Gori: "Ubiću ti oca ako ne poslušaš, dovedi mi i drugarice"

Pedesetogodišnji Cetinjanin B.B. uskoro će se ponovo naći na optuženičkoj klupi Višeg suda u Podgorici zbog optužbe da je u periodu od pola godine više puta silovao devojčicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"UBIĆU TI OCA, AKO NE POSLUŠAŠ" Jezivi detalji silovanja devojčice - komšijine poruke otkrile UŽAS i zaprepastile sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023

Pedesetogodišnjak je živio u neposrednoj blizini njene kuće i uspostavio je s njom kontakt šaljući joj lascivne poruke...Pedesetogodišnji Cetinjanin uskoro će se ponovo naći na optuženičkoj klupi Višeg suda u Podgorici zbog optužbe da je u periodu od pola godine više puta silovao devojčicu...Apelacioni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.