Izvor: Blic, 07.Maj.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE BIZNISMEN UBICA SA VIDIKOVCA Ubio trojicu u svojoj kancelariji, pobegao, proputovao pola sveta, na suđenju tvrdio da je pucao "RAZJARENI CRNOGORAC"

Biznismen Branislav Sekulović (57) iz Sutomora, vlasnik firme "S kompani" sa sedištem u Beogradu, osuđen je danas prvostepenom presudom na 35 godina zatvora zbog ubistva trojice muškaraca 2007. godine u svojoj kancelariji. Sekulović se dugi niz godina bavio građevinom, odnosno izgradnjom i prodajom stanova, ali i izradom aluminijumske stolarije. Tokom godina postao je uspešan biznismen, ali je njegov sunovrat počeo kada se redom zadužio za velike sume novca - i od zelenaša i od banaka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.