KG: Dve nesreće, dva mrtva pešaka

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KG: Dve nesreće, dva mrtva pešaka

U saobraćajnim nesrećama u mestu Banja kod Aranđelovca i na auto putu Beograd-Niš kod Lapova pogunulo je dvoje ljudi, saopštila je danas policija.

Na auto putu kod Lapova, u kolovoznoj traci prema Nišu, jutros je poginula Mirjana G. (27) iz Kuršumlije dok je pretčavala put.

Policija je saopštila i da je uhapšen Dragan J. iz Aranđelovca protiv koga će biti podignuta krivična prijava jer je vozilo kojim je upravljao, usmrtilo čoveka juče popodne na parkingu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pored magistralnog puta u Banji.

Dragan J. je, da bi izbegao neoznačen traktor sa prikolicom parkiran na kolovozu, naglo i vozeći prebrzo skrenuo na parking i njegovo vozilo je usmrtilo Peru L. (49) iz Krćevca.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu je naložio obdukciju tela poginulih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nastradala dva pesaka

Izvor: Radio Centar 987, 18.Dec.2011, 12:00

U saobracajnim nesrecama, koje su se juce i u petak dogodile u mestu Banja kod Arandjelovca i na auto putu Beograd - Nis kod Lapova, poginulo je dvoje pesaka. U petak, oko 16,45 sati, na parking pros..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.