KAMILA I RODNI ZAJEDNO U PODGORICI: Vojvotkinja i poznati glumac iz Mućki na turneji kroz Crnu Goru

Izvor: Kurir, 18.Mar.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAMILA I RODNI ZAJEDNO U PODGORICI: Vojvotkinja i poznati glumac iz Mućki na turneji kroz Crnu Goru

Vojvotkinja od Kornvola susrela se danas u sedištu Unicefa u Podgorici s glumcem Nikolasom Lindherstom, popularnim Rodnijem iz kultne britanske serije "Mućke".

Vojvotkinja koja sa suprugom Čarlsom boravi u zvaničnoj poseti Crnoj Gori u sedištu Unicefa upoznala se s novom aplikacijom koja pomaže deci da budu bezbedna i zaštićena od seksualnog iskorišćavanja na internetu.

Inicijativu u borbi protiv seksualnog zlostavljanja dece na internetu pokrenula je Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Velike Britanije, a aplikaciju je izradio Unicef.

HRH meets @BenjaminPerks and @UNICEFmne Ambassador Nicholas Lyndhurst. #RoyalVisitMontenegro pic.twitter.com/2LaHTaZXIV

Poznati britanski glumac, globalno popularan po liku Rodnija iz serije "Mućke", prijatelj je ove kampanje.

The Duchess of Cornwall meets children, teachers, Nicholas Lyndhurst, the Govnt & @UNICEFMNE. #RoyalVisitMontenegro pic.twitter.com/Tkui4jk9UN

Crna Gora je deo globalne inicijative za borbu protiv zloupotrebe dece na internetu koju čini 17 zemalja sveta.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FOTO: Zašto je Rodni iz "Mućki" sa Kamilom u Podgorici?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2016, 00:16

Vojvotkinja od Kornvola susrela se danas u sedištu Unicefa u Podgorici s glumcem Nikolasom Lindherstom, popularnim Rodnijem iz kultne britanske serije "Mućke"...@UNICEFmne supporter, Nicholas Lyndhurst welcomes HRH to the @WePROTECT event. pic.twitter.com/xGIg2Ai1Bg— Clarence House (@ClarenceHouse)...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.