Junica povredila babu i unuka

Izvor: Kurir, 01.Jun.2012, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junica povredila babu i unuka

Pomahnitala životinja teško povredila Bosiljku Šejić (66), dok je četvorogodišnji P. K. lakše povređen

KURŠUMLIJA - Umalo tragedija!

Bosiljka Šejić (66) iz Kuršumlije je teško povređena, a njen četvorogodišnji unuk P. K. lakše kada je na njih juče nasrnula junica, koja je provalila ogradu stočne pijace!

Bosiljkina ćerka Mirjana kaže da je njena majka izvela unuka u šetnju kada je na njih iznenada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naletela životinja!

- Iako je bilo bar 15 metara slobodnog prostora, krava ih nije zaobišla, već je direktno glavom udarila u njih i oborila ih, a zatim moju majku bar deset puta udarila u kuk i rebra. Pomahnitala junica zakačila je i mog sina, iako je majka pokušavala da ga zaštiti telom - priča uznemirena Mirjana i dodaje da je mesto napada bar 500 metara daleko od pijace.

Pobesnela junica pobegla je tek kad je naišla Bosiljkina komšinica. Baka je prebačena u prokupačku bolnicu, dok je dečak zadržan u Domu zdravlja u Kuršumliji.

- Moj sin ima povrede po licu i glavi. Na sreću, povrede nisu ozbiljne, ali doživeo je strašnu traumu -kaže Mirjana, i dodaje da junica nije nađena.

(M. Đ.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.