Izvor: RTS, 12.Jun.2021, 10:44

Jovanović podneo krivičnu prijavu protiv Rebića

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, podneo je krivičnu prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebića, Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje Tanjug.
U krivičnoj prijavi Čedomir Jovanović navodi da je direktor policije Vladimir Rebić zloupotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost. Lider LDP-a konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove dece i njegove porodice.
Jovanović podseća da je 13. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2021. godine Jedinica za obezbeđenje ličnosti ukinula obezbeđenje njegovoj deci, povukla i njegovo obezbeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost poslednjih 20 godina.
U krivičnoj prijavi u koju je Tanjug imao uvid, Jovanović navodi da nije dobio pisani dopis o ukidanju obezbeđenja već da je o tome, kao i srpska javnost, saznao u medijima.
Čedomir Jovanović ističe da direktor policije, ne samo da nije vršio svoju dužnost već je zloupotrebio svoj položaj "iznoseći neistine u jutarnjem programu Prve televizije o istrazi o incidentu koji se dogodio 2. juna u Novom Beogradu".
"Direktor policije je to učinio uprkos činjenici da sam ja štićeno lice, svesno stvarajući pogrešnu i lošu sliku o mojoj porodici i meni, tako podrivajući i šireći mržnju prema nama koja može da izazove sledeći napad, nanoseći time nematerijalnu štetu i strah za život moje porodice i mene", navodi, između ostalog, Jovanović u krivičnoj prijavi protiv Rebića, saznaje Tanjug.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čedomir Jovanović podneo krivičnu prijavu protiv direktora policije Rebića

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2021

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović podneo je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebića, zbog, kako se navodi, zloupotrebe službenog položaja.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.