Jovanović odbija policijsko obezbeđenje

Izvor: Politika, 04.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović odbija policijsko obezbeđenje

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović rekao je juče da neće pristati na policijsko obezbeđenje koje mu je ponudio direktor policije Milorad Veljović. "Nema razloga za to jer je potpuno besmisleno da mene čuvaju policajci kao državni službenici od države koja me ugrožava", rekao je Jovanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je istakao da se neće složiti sa pritiscima koji proizilaze iz ponude policije da ga obezbeđuje a da pri tom, kako je rekao, ta ista policija nije spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da kaže ko ga ugrožava.

Pojedini mediji juče su objavili da su po naređenju direktora policije Veljovića pripadnici MUP-a zatražili krajem prošle sedmice sastanak sa Jovanovićem da bi mu dodelili pratnju i obezbeđenje jer je policija procenila da mu je bezbednost ugrožena.

Tanjug

[objavljeno: 04.07.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.