Još jedna tragedija: Sudar šlepera, automobila i kamioneta kod Svilajnca, četvoro mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna tragedija: Sudar šlepera, automobila i kamioneta kod Svilajnca, četvoro mrtvih

Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu, javlja RTS.

Nesreća se dogodila oko 19 časova na regionalnom putu, na izlazu iz Svilajnca.

"Na putu Svilajnac-Despotovac došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva teretna motorna vozila i jedno putničko", navedeno je u saopštenju MUP-a.

U sudaru su učestvovala dva putnička vozila i dva kamiona. Kako nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saznajemo, život su izgubili vozač Zastave 128 i trojica građevinskih radnika u kamionu marke TAM.

Jedna osoba je životno ugrožena i upućena je u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, rečeno je Tanjugu u Domu zdravlja Svilajnac: "Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Ćupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju".

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji Tanjugu je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi: "Žena je još na dijagnostici, za sada nemamo više informacija".

Uviđaj je u toku, a na licu mesta su pripadnici saobraćajne policije i vatrogasci. Saobraćaj je u potpunosti obustavljen u oba smera, navodi se u saopštenju MUP-a..

Jutros su se dogodile dve teške saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd - Niš, između Ćuprije i Jagodine, u kojima je stradalo sedam osoba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U sudaru šlepera, kamiona i automobila kod Svilajnca poginulo četvoro

Izvor: Blic, 09.Okt.2018

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 19 časova na ulazu u Svilajnac život su izgubile četiri osobe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.