Još jedna srpska kuća kamenovana u Ljuboždi kod Istoka

Izvor: RTS, 01.Jun.2020, 13:13

Još jedna srpska kuća kamenovana u Ljuboždi kod Istoka

Nepoznate osobe kamenovale su noćas kuću Jovana Ristića u selu Ljubožda kod Istoka, načinivši materijalnu štetu.
"Više od materijalne štete, oni koji su to učinili pokušavaju ovim napadom da obeshrabre i poljuljaju srpske povratnike da opstanu u Ljuboždi, u koju su se vratili pre nekoliko godina", rekao je RTS-u jedan od povratnika.

Na kući Ristića razbijen je prozor i oštećena fasada. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Policija je obavila uviđaj i započela istragu.
U kući Ristića nije bilo nikoga u trenutku napada.
Pre četiri dana u istom selu kamenovana je kuća povratnika Žarka Zarića.
To je bio drugi napad na njegovu kuću od 2017. kada se sa desetak srpskih porodica vratio u Ljuboždu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kamenovana srpska kuća kod Istoka

Izvor: B92, 01.Jun.2020

Nepoznate osobe kamenovale su noćas kuću Jovana Ristića u selu Ljubožda kod Istoka, načinivši materijalnu štetu..."Više od materijalne štete, oni koji su to učinili pokušavaju ovim napadom da obeshrabre i poljuljaju srpske povratnike da opstanu u Ljuboždi, u koju su se vratili pre nekoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.