Još jedan srpski trgovac automobilima nađen raskomadan u Austriji

Izvor: Blic, 10.Jul.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan srpski trgovac automobilima nađen raskomadan u Austriji

Ubijeni muškarac koji je u subotu pronađen na obali jezera Vinervaldze kod Tulnerbaha je prodavac automobila Miloš N. (55), rodom iz Srbije, saopštila je danas austrijska policija.

Biznismen iz Beča je ubijen i potom raskomadan, a njegovog sina su nepoznata lica nazvala i tražila novac za puštanje oca.

Ovo je drugi put u nekoliko meseci da je policija suočena sa pronalaženja jednog prodavca automobila srpskog porekla.

Policija negira da je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubistvo Milenka Marinkovića (58), koji je takođe raskomadan pronađen u Bečkoj šumi, povezano sa ovim novim slučajem.

Nestanak Marinkovića, prodavca automobila u Beču, prijavila je njegova supruga 30.marta, a nekoliko dana kasnije njegovo telo, bez obe noge, pronađeno je u Bečkoj šumi.

Dugo policija nije uspela da pronađe automobil koji je vozio, crni Tojota RAV 4 registracije W-VRCIN1.

Za ovo ubistvo policija je optužila državljanina Srbije Jozefa E. (61), u čijem podrumu je pronašla tragove krvi i čekić kojim je navodno ubio žrtvu, a automobil je nedavno pronađen u Srbiji kod njegovog prijatelja.

Kada je reč o novom slučaju, policija je saopštila identitet žrtve. Radi se o Milošu N, koji je živeo u 2. bečkom okrugu, a bavio se prodajom polovnih automobila.

Njegov nestanak je zvanično prijavljen u sredu.

On bi mogao biti žrtva otmice, jer je tog dana, u osam ujutro, sina nazvalo nepoznato lice,koje je reklo da mu je otac otet i da traže novac da bi ga pustili.

Sin je odmah otišao u policiju i podneo prijavu.

Bečka policija je započela istragu u vezi otmice, ali se otmičari više nisu javili.

Obdukcija pronađenog leša je pokazala da je žrtva ubijena sa dva jaka udarca u glavu.

Nakon ubistva leš je raskomadan, a komadi tela su bačeni u jarak desno i levo od puta pored jezera Vinervaldze.

Kako je saopšteno, Miloš N. poslednji put je viđen 2.jula u 15 časova. Tada je vozio crni Mercedes E 220 CDI sa registarskim brojem W-44602Y.

Povezane vesti: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Srbina u Beču, motiv nejasan Objavljena fotografija Srbina iskasapljenog u Beču Telo Srbina pronađeno u Beču: Ubica ga isekao na delove Socijalni radnici nisu ni posumnjali da Maletić zlostavlja decu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.