Još jedan mladić nađen mrtav na Novom Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan mladić nađen mrtav na Novom Beogradu

Hitna pomoć je potvrdila izlazak ekipe koja je mogla samo da konstatuje smrt TELO mladića nađeno je rano jutros oko 4.30 sati u Novom Beogradu u Ulici Omladinskih brigada kod broja 14 bHitna pomoć je potvrdila izlazak ekipe koja je mogla samo da konstatuje smrt.Pročitajte još: Samoubistvo na Novom Beogradu: Mladić skočio sa šestog sprata zgrade Još nije poznat identitet mladića, kao ni godine.Telo će biti poslato na sudsku medicinu, tako da će se tačan uzrok smrti znati nakon obdukcije.Takođe, mladić (29) je u obližnoj Ulici Uroša Martinovića izvršio samoubistvo skokom sa 6. sprata zgrade.(informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Samoubistvo na Novom Beogradu: Mladić skočio sa šestog sprata zgrade

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020

U Ulici Uroša Martinovića 29-godišnji Jovan M. izvršio je samoubistvo U Ulici Uroša Martinovića na Novom Beogradu 29-godišnji Jovan M. izvršio je samoubistvo.On je skočio sa 6. sprata zgrade.Lekarska ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt.Uviđaj je u toku.Tokom istrage...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.