Izvor: RTS, 14.Jan.2022, 17:35

Još dva meseca pritvora osumnjičenima za ubistvo tročlane porodice kod Aleksinca

Apelacioni sud u Nišu produžio je za još dva meseca pritvor petorici osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice Đokić, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra prošle godine.
Pritvor je produžen Goranu Džoniću i njegovim sinovima S. i M., kao i braći A. i K. M., rečeno je Tanjugu u Apelacinom sudu u Nišu.

Protiv sve petorice istraga se vodi za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Oni su osumnjičeni da su ubili tročlanu porodicu Đokić – oca, majku i kćerku, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra.
Džonić je penzionisani vatrogasac, a Đokići su mu rođaci, prema pisanju medija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo porodice Đokić

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2022

Petorici osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice Đokić produžen je pritvor za još dva meseca, potvrđuju iz Apelacionog suda u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.