Jezivi detalji tragedije u Smederevskoj Palanci: Majka u snu telom ugušila bebu staru dva meseca

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020, 18:48

Jezivi detalji tragedije u Smederevskoj Palanci: Majka u snu telom ugušila bebu staru dva meseca

Prema prvim saznanjima, do nesreće je došlo nepažnjom roditelja sa kojima je beba spavala u krevetu, saznaju „ Novosti“ Beba stara dva meseca ugušena je u snu, u noći između petka i subote u porodičnom domu u Smederevskoj Palanci. Prema prvim saznanjima, do nesreće je došlo nepažnjom roditelja sa kojima je beba spavala u krevetu, saznaju „ Novosti“ u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.Kako se, za sada veruje, smrt novorođenčeta nastupila je nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je majka S.K. (20) u snu svojim telom pritisla i ugušila bebu. - Obavljena je obdukcija, i njome je ustanovljeno da je smrt nastupila gušenjem, i to najverovatnije nenamerno jer je beba spavala sa roditeljima u krevetu. Za sada, reč je o krivičnom delu lišenje slobode iz nehata, kaže za naš list Viši javni tužilac u Smederevu, Dragan Lopušina.Ukoliko se ispostavi da je do smrti bebe došlo na ovaj način, slučaj će preuzeti Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani.Za ovo krivično delo zakonom je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.Istragu vode pripadnici Policijske uprave u Smederevu. Niko nije lišen slobode.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Smederevska Palanka, ugušila se beba stara dva meseca

Izvor: RTS, 04.Apr.2020

U noći između petka i subote u porodičnom domu u Smederevskoj Palanci beba stara dva meseca ugušila se u snu, potvrđeno je RTS-u u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. . Prema prvim saznanjima, do nesreće je došlo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.