Jeziva nesreća kod Kaća: Automobilom pokosio tinejdžera, pa sleteo s puta

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva nesreća kod Kaća: Automobilom pokosio tinejdžera, pa sleteo s puta

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.30 časova na putu između Kaća i Budisave teško je povređen mladić D. K. (18) iz Novog Sada.

Kako prenose mediji, mladić koji živi u Budisavi je u trenutku, kada je na njega naleteo "pasat", išao sredinom puta. Nakon što ga je vozač automobila pokosio vozilom, sleteo je s puta, prenosi "Kurir".

Hitna pomoć je mladića koji je bio bez svesti prevezla u bolnicu na dalje lečenje.

Policijski službenik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uhapšen pod sumnjom da je pucao na slavlju i ranio 10-godišnju devojčicu u ruku!

"D.K. je teškog opšteg stanja, životno je ugrožen, nalazi se u intezivnoj jedinici Urgentnog centra pod stalnim nadzorom lekara ", rečeno je Kliničkom centru Vojvodine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.