Izvor: Blic, 13.Mar.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jestrović svedočio pred istražnim sudijom

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Jestrović svedočio je u Okružnom sudu u Beogradu u istrazi protiv četvoro osumnjičenih da su ga ucenjivali i tražili da im isplati 200.000 evra, rečeno je danas u Tanjugu u tom sudu.

On je, pred istražnim sudijom, saslušan kao oštećeni, a njegov iskaz ne može biti objavljen, pošto je prema zakonu istražni postupak zatvoren za javnost.

Zbog ucenjivanja Jestrovića i pretnji da će ukoliko ne dobiju 200.000 evra u javnost pustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << film na kojem se vide Angelina Misirkić i on u kompromitujućim scenama, istraga se vodi protiv Filipa Stojanovića, Srđana Dokmanovića, Danila Jovanovića i Misirkićeve. Za krivično delo ucene predviđena je kazna zatvora od dve do 10 godina.

Beogradski mediji su preneli da je Misirkićeva pozvala Jestrovića u stan u kojem je osumnjičena grupa sakrila kameru koja je zabeležila kompromitujući materijal.

Misirkićevoj je navodno za "usluge" obećano 40.000 evra. Kada je Jestroviću nekoliko dana kasnije predočeno da će kompromitujuća video kaseta biti prosleđena medijima ako ne plati 200.000 evra, on se obratio policiji i ucenjivači su ubrzo uhapšeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svedočio Goran Drulić

Izvor: B92, 14.Mar.2008, 14:37

Beograd -- U okviru istrage protiv trojice bivših funkcionera FK Crvena zvezda u Okružnom sudu u Beogradu danas je svedočio Goran Drulić... Drulić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, pred istražnim sudijom svedočio je kao oštećeni jer je protiv trojice funkcionera tog kluba, Dragana Džajića,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.