Jeftin seks ga skupo koštao

Izvor: Press, 19.Avg.2010, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftin seks ga skupo koštao

Vrata sudnice se otvaraju, sudija ulazi žurnim korakom, optuženi se znoji i nervozno tapka nogom, rodbina i publika nestrpljivo očekuju izricanje presude... Stvar naizgled potpuno jasna, krivica sudeći prema iskazima utvrđena, svi pogledi uprti u delioca pravde. Čeka se samo da saopšti koliko će R. P., otac dvoje dece koji je silovao M. P., morati da odleži u zatvoru.
Sudija lista predmet, rutinski obrazlaže presudu, žuri da obavi posao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Na kraju krajeva, petak je, ide vikend, trebalo bi bar nakratko zaboraviti na zlodela, besnu rodbinu koja dovikuje i advokate koji neprestano imaju primedbe
- Osuđuje se na kaznu zatvora u trajanju od tri godine i šest meseci... U postupku je utvrđeno.... - objašnjavao je sudija.
U sudnici došaptavanje, supruga optuženog se pridiže i kreće ka vratima zgađena onim što joj je muž priredio. Oštećena M. P. zadovoljno se osmehnu, pa odbrusi u lice osuđenom:
- Tako ti i treba kad nisi hteo da mi platiš!
- Šta ste rekli? - umeša se advokat. - Sudija da li ste čuli šta je rekla oštećena? Kaže da joj nije platio...
- Ponovite pred svima šta ste rekli - nervozno će sudija.
- Ali... ja nisam. Mislim... - zbuni se M. P.
Rečenicu je čula i rodbina optuženog.
- Neka ponovi... Pričaj šta si zakuvala, kurvo - brujalo je sudnicom.
- Pa rekla sam, ovaj...
- Nema vrdanja. Tišina u sudnici... - oštro će sudija.
Hladan znoj oblio je M. P., lice joj se zacrvenelo, svi je streljaju pogledom. Popustila je.
- Rekla sam, tako mu i treba kad nije hteo da plati... Hoće seks, zaljubio se, lepo mu, a posle ne da pare! - izusti besno M. P.
Sudija je otvorio novi pretres, a R. P. je oslobođen krivice. Nezaposlena, kako je navela u kratkoj biografiji prilikom davanja iskaza, M. P. je ipak imala „zanimanje". Bila je prostitutka. Zbog lažnog iskaza da ju je R. P. silovao ipak nije odgovarala.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.